fredag morgon typ skev

jag tänkte ja skulle vända dygnet till rätta med hjälp av sprit igår. en dålig ursäkt för hade bara sovit fyra fem timmar den natten ändå skulle nog kunna smonat tidigt ändå. men tio i sex var ja på systemet ja hade brottom dit var snorhalt cykla som en idiot. en billist var förbannad och tutade massa på mig. jag pallade ej bry mig så mkt.
oont i magen som fan idag. blandade med enerigi dryck. ett jävla ryck ja fått så jävla kasst å dricka så men vänners konstiga beetende smittar av sig.. hmmm.
full när ja vakna fan. men huset för mig själv hade ja iaf fick göra som ja ville skulle nån se mig då tror de nog ja har allvarliga fel.... skulle till systemet hade ja tänkt bli lite mer balancerad. men blev ej så. kanske bäst de. har fortfarande tid.. men tror inte! de! känner mig alkoholiserad idag å känner att de är dags att bryta upp gamla mönster så ja kan tro på mig själv inför flytten.. vill kunna hantera de!! hummmm.... börjat läsa en ny bok. en bra bok. en intressant bok. en bög som blivit utnyttjad och misshandlad som barn, blivit påkörd inlagd på sjukan låg typ medvetslösa några dagar varit på "andra sidan" nu jobbar han som medium å frisör bland annat.. he heeee..
alpha blondy nu.
gjorde en playlist och snodde tillbaka mp3spelare som ja redan lämnat tillbaka en gång. trodde förut ja skulle ner på stan ju! hi hiii hiii.. telefonen ringt hela morgonen svarade på de okända. de var om psykutredningen......
de andra som rnger pallar ja ej idag.. vill ingenting.. eller vill vara hemma chilla bli lite klar i vhuudet.. de kan nog vara bra att ja drack för mkt igår ändå. då kommer ja nog käänna mer att ja kan chilla i helgen? men man ska inte ropa hej förräns.. bla bla bla..
jag tror jag är en missbruksmänniska. det finns mkt som tyvärr talar för de. jag kommer nog aldrig kunna fåbort missbruket helt men ja ska byta ut negativt missbruk mot positivt missbruk,. OKEJ?
som att spela gitarr sex timmar om dagen eller att alltid behöva måla eller sjunga för att palla leva..
jag skäms för att dricka ja skäms över att droga men ändå gör ja de. men ja vill sluta! ja har slutat.. jag är rätt nykter och sund emellanåt. ja har fina värderingar iaf de tycker ändå ja. hum.. när ja flyttar ska jag nog läsa meditaionsboken.. tror de kan ge mig en massa.. för nuförtiden är hjärnan så uppstressad. plus att ja borde börja simma mer igen.. rör mig för liite så jävla drygt med mörker och kyla å inga vänner här.. när tåget gick gick ja aldrig på ja får skylla mig själv. elller ja kan ju ringa dem få ja känner här men.. känns som ja spelar i en annan division. inte bättre på nåt sätt- kan tänkas- men annorlunda å lite knasig.. har andra mål i livet. lyckan är allas mål men ja menar inte så alltså..

aja nu är klockan tre. ska städa idag de är städadag på fredag här.
ja tänker detta är som ett familjehem ibland. som ett straff. lol
men de ska ju ge mig bra rutiner å så ja kan ta ansvar? loool.
städa och svettas som en gris.. svettas ut alla gifter.. fyfan
men bara vänta kanske känner mig bra tillskvällen!!!! mysbyxor me rödfärg
katten har fått dansa idag och jag har gjort omelett med äggskal.

jäääääääääävla idioti att sitta i köket med laptopen, gör så ja inte kan röra mig fritt i huset vafan är de för jävla idioti???????????? ja ja..  nej ursäkta förlåt men ja är skev.. men åh.

fan ja pallar inte klippa klistara in saker ja har skrivit i textdokument för de blir ju annan storlek och skit? vafan. ska de vara så krångligt för. aja mindre viktigt men vid olika tid punkter blir texterna å hela känslan annorlunda... typ när ja sitter å ska "blogga"(LOOOL?) blir de bara oseriöst jävla dravel.. heter de så? ja känner mig jävligt efterbliven när de gäller de svenska språket.
ja ja nu ska ni få kafferast och hoppas ni får en bra helg fuuuckers! förlåt bara liiite avis på saker. de bör man ej vara! men sånt som händer det är denna väg ja tänker vandra snart har ja allt ja kunda drömma om å hårt sen :)

-

oj nu har det en timma sen sist jag skrev. känner mig ju rätt normal men alkoholiserad så blir svårt att prata me de andra varelserna. människorna. skillnad på katten! jag har lärt honom prata som mig nu så allt känns mycket lättare :) jag går baklänges och byter tvål men annorndningen var jobbig alla vanliga sysslor känns konstiga allt är knepigt å lite halvjobbigt å göra man känner sig efterbliven har knasiga tankar. jag tänker på den svenska tigern och hur han skulle låta.. ja tar honom i koppel till willys och oj villka blickar jag får. jag får komentarer och uppskattning. men tyvärr fel dag för pallar ej prata me folk ju. ja undrar vad jag ska köpa, men jag tänker vore bra med en promenad.. kanske nötter.. kanske dn.. men bara på bibblan ja pallar läsa tidingen hel. blir aldrig så här hemma. för mkt runt omkring så blir ingen bra koncentration. exakt samma skit i skolan så de funka ju intealls.. å bib vågar ja ej gå til längre. tänk vad lie alkohl fuckar up! hahaha skämt åt sido nu klär vi oss för kylan och lämnar detta bakom oss.

oj vilka impulser ja får. kollar busstider tänker kanske kunde man köpa massa goda öl ta bussen in till den bortglömda byn där vännerna väntar.. åh ja vill åh ja har mkt pengar. eller jag är orolig över de me men de vore niice träffa lite "vanligt" folk.. hiiiiii hiiiiiii hiiiii

meeeeental breakdown

stäng av och lägg er för fan!!!

hum.. en kompis ringde som ja antagligen kommer umgås me ifall ja inte kommer in på behandlingshemmet..
då slog de mig helt plötsligt.. att ingen är ju så jävla duktig ändå de käkar ju benzo å piller hur ska jag kunna hålla mig fri då? alla pysslar me nån typ av skit.. då kommer jag få såå många ursäkter till att "ta ett glas" eller bara ta några bloss eller något piller bara för idag.. sen kommer hela skiten vara igång igen?

åh jag är lite nojjig och orolig idag.. benzo hade ja tänkt å börja me förut ändå när de var som värst men de blir nog bara värre om man ska byta ut missbruket mot annat som e som nartkotika å okcås beroendeframkallande.
får bli att dricka energydrick och va cpig istället. åh innan fredag sa ja fan ja ivlle veta! jag känner att ja plnerar inför en konstig framtid .. ah får väl hålla tummarna. ren sen den 4:e nykter sen i förrgår..

mer mer sund än vanligt och vill ju må bra vara lycklig, visst knarka supa någon gång ibland skulle funka, om man kan hantera de å inte fastna i den där jävla beroendet tills man är pank och skäms har ingenting, man som hade så mkt drömmar.. :S

 

 

 

han undrar om jag har damp

hon bakar bröd och skriker på honom. han som egentligen lagar soppa till oss, men nu sitter på mitt rum och pratar om spökerier han varit med om som barn.  jag sitter och dampar ritar på mina byxor, skrattar sjunger pratar med katten och honom, ser på massmördare på youtube.
han undrar om jag har damp.
nej psykvården är sega jag har inte fått nån diagnos men kanske inte allt står rätt till.
detta var nog runt 1819
mano diao manodeppresiv


snöstorm. onsdag kväll

Gregorian - Join Me

JAG har typ sovit kasst eller tog länge innan ja somnar. andra lampan gick sönder de spökar på mitt rum!
BOKJÄVELN är bra. men tårna de svider jävla tattarsjukan.
gick upp halv tre i detta hus känns det både oansvarigt och dumt!
keffat liv..
SNÖSTORM TYP GICK UT Å STORHANDLA PÅ WILLYS. MED min lånade mp3spelare..
la in stor - aina, stor - minut för minut, droppa mej med roffe.. mycket sån hiphop nu hehe skit är ja hiphopare nu? annars blir de mkt ennio morricane och annat flum.
tankar lite anime för en gång skulle.. de känns som de är de enda bra ja inte har på datorn..
full metal alchemist och grappler baki. allt som kan ge mig inspiration

humm.. skönt å komma in på willys äntligen få lite uppskattning och se många människor!
ibland liksom känns det som man lever en konstigt liv blir nedstämd i onödan bara för att hösten och vinterns mörker och kyla förde babylon sjukan med sig ja tar inte tag i de viktiga istället sitter för mig själv slapp å bara läser ser på dokumentärer lyssnar på musik spelar gitarr ritar målar lite lagom knas. men måste ju umgås med folk ändå fan! men har typ inte gjort de på nykter eller ren på år så de är ovant.

blaskhyrkmightyravendark
sen blir det potatis och blomkålssoppa tror ja de var? och nybakat bröd. mkt spökerier i min källare och fuckad hjärna som bara myser

kall onsdag klockan 01:53

JA vad säga vad skriva hungrig som fan flummig musik på datorn mycket STOR och sen lite folkmusik sen kent dimmu borgir gregorian och damian jr gong marley.. ja säger då de!
mina fötter känns som isbitar - avtalet med beroende enheten att ja ska simma några gånger i veckan har ja inte pallat på ett tag så dålig blodcirkulation plus en kall och mörk jävla källare! men har bara mig själv att skylla!

en del av outbox kan de heta så?
"....klantigt för att jag märker mina planer inför framtiden inte är så välplanerade..
kanske kommer gå åt helvete.. aja det gäller att hitta sin plats men de tar tid. ........
men utan känslor skulle livet vara kasst men ibland jobbigt att inte riktigt kunna hantera dem..
en brödrost liksom faller från tom himmel i mitt huvud, slår ner mig, låter mig kräla i rännstenen igen..
kramiz"
censuererad och massa flum borttaget men de kanske liksom blir konstigheter på nätterna när huvuden börjar snurra. JAG KUNDE INTE BRY MIG MINDRE.mp3

potatismoset var iaf gott förut idag!! HIIHIHI
Imorgon möte med beroendeenheten och pissprov..
har inte gjort min läxa.
ja väntar å lite så.. hungrig. oj.  har kiwi å apelsin här bakom skärmen de hade ja glömt!
grand el lattjo ett lite slitet intryck men blir tokig och blind bara väller ut massa skitsnack

tisdag, kallt skev men god

detta ser ja att ja skrivit till någon igår:
blanda groggar tjugo i fyra på tisdagsmorgonen varit vaken en vecka i streck ögon som tefat sinne som en insekt surrar och skriker flyger och fräser.. fan sök hjälp!

-
MEN IDAG HAR JA VARIT LITE HALV SKEV MEN MÅR BRA NU!!
ÅKT RUNT I EDWARD CULLENS SILVERFÄRGADE BIL MED FAR OCH KOLLAT EFTER SKIDOR PJÄXOR BÖCKER OCH ANNAT BRA Å HA SAKER. KÖPT FEM BÖCKER OCH TVÅ RAMAR. TÄNKTE KAN GÖRA NÅT FINT SEN!
SKALAT POTATIS EN HALVTIMMA. ONT I RYGGEN NU. DRICKER BLÅBÄRSSOPPA lySSNAR PÅ INSTRUMENTAL MUSIK FIXAR STÄDAR DONAR PÅ MITT RUM. VÄRMELJUS OCH BÄDDA SÄNGEN SLÄNG UT DE GAMLA FÅ ORDNING OM KRING DIG SEN BÖRJAR VI MED DEN MENTALA HÄLSAN KÖRA IGÅNG VARA FIN I KANTEN IGEN OCH HJÄRNA VÄRDERINGAR SOM EN MESSIAS FRÄLSAREN DE ÄR JAG, UPPTÄCKER SNART

jag spelar gitarr.. någon blue jazzaktig eller va stilen kan kallas. låter skönt de passar mig!!
jag gör en sallad jag stör mig på mörkret och kylan i min källare. köpa lampa måste jag göra!!
jag lyssnar på Ennio Morricone - Il Mio Nome È Nessuno (My Name Is Nobody)
ROLIG LÅT!
jag går omkring fixar trixar stör mig folks utlandsresor men ja vill väl själv. bara för tillfället
jag ser afrikanen på msn men pallar inte gå in å prata.
jag spelar gitarr ja spelar pink floyd wish you where here PINK FLOYD WISH YOU WHERE HERE!!
så skön låt!
JAG undrar lite varför ja skriver blogg. mest för ja vet att de kan va bra å skriva av sig.
jag har tänkt å fixa fina teckningar som jag ska ramla in. så man har nåt fint på väggarna när man flyttar
BLEV ju tyvärr av med typ allt ja ägde så har inge sådant kvar mer än en tavla ja fick i jul.
liite biitter för det där, men försöker lägga det åt sidan, och se det större! FÖR en långdragen bitterness skapar canser och sån skit! en bitter jävla idiot vill jag inte bli jag vill vara lite halv skev sund spontan och positiv!

SEX GROGGAR SENARE

HAHAHA JAG HITTA NÅT KUL;

JAG är nykter emellanåt, ren den mesta av tiden.. men jag överanalyserar allt som finns och skäms en massa inför dig. jag får för mig att du kanske är beroende av något nu med ;O
JAG dricker ibland går in här skriver ibland, vågar inte gå in på comuntiys på dagar för kanske har gjort bort mig..
JAG har köpt trettiofyrtiotals femtio sextiotals böcker om sån skit fått för mycket kanske därför ja hamna i samma spår igen. ja saknar gemenskapen å ja känner jag skäms för mkt för den jag kanske är när ja är nykter.

jag slukas upp av lathet och trisstess går runt och skjuter upp allting.
jag tänker en dag ska jag ta tag i målen drömmarna jag har..

jag dricker när ja skriver jag suger när ja skriver 
fast just nu är ja halv invalid.. i framtiden skrattar jag åt vilken en idiot man var vad man gick igenom för att formas till den man blev. de luktar whiskey å mer billig sprit här. klockan är halv fem ja lyssnar på konstig musik ser på dokumentärer om seriemördare chattar bara med skummisar som är vakna vid denna tid.

ÖVERFLÖDIGT MESS!
kram och ha de bra //

*har redigerat detta dagen efter- tagit bort massa saker som är lite pinsamma. lol

en sammafattning av dagen

SÖNDAG MORGON KLOCKAN NIO 24:E JAN

shit vad skumt allt är ibland! la mig vid tre tiden igår tror jag. somnade inte så låg och läste en ny bok ja lånat den flytande elden handlar om livets menings massa andlighet å allt. de gick upp några ljus blev lugn och skön sen somna ja runt fyra.. vakna tjugo i sex kunde inte somna om och kände mig rätt utvilad och inte bakis alls. så låg och läste tills för en kvart sen. fixat frukost apelsin skinkmackor båbärs å nåt laktosfri yoggi. lol så duktigt så tidigt å allt. ska se the office US s1 swesub tänkte jag. loooool på mig. men legat å funderat på konstiga saker kunde aldrig somna om. jag tror jag blir fördummad av den där jävla dumburken plus flaskan och glömmer massa som egentligen är så tydliga. aja shit happends nu äta chilla kanske somna gott sen sova bort några timmar på dagen. farsan ska ut till gransö spa och massara massa kavajmän. skönt med söndag som tusan. nej fy nej men jo gött dä.. undrar vad jag kände på mig azzzå. holy smoke brev från samhället och in flames. flytta över till andra partioner och skriva recensioner

LÖRDAG NATT SÖNDAG MORGON

jag förstår mig inte på min hjärna! jag är en sån som ser rätt positivt på saker även att livssituationen är knas. men idag sen kväll å på natten mått som när ja inte hade något alls å blottade mina missbruks problem bostadslös allt fucked upp helt jävla dum i huvudet fast förutsättningarna för kvällen verkligen var goda! jag undrar om det är det undermedvetna som spökar med mig! att de oroar sig för min framtid. druckit energy dryck vodka och billigt rödvin. jag som hatar rödvin. men de blev inte bättre så tänkte försöka sova istället! imorrn en helt ny dag en underbar dag hoppas jag!
den där fuckin drogdjävulen inne i min hjärna är en jävla backstabber hoppar på  mig när jag minst anar. ska fan hämnas på den fan och hårt sen. ja ja i övrigt nice.. tänk om jag har råkat sälja min själ min tid och nu blir fucked up för
OJ holy smoke. bra böcker. fina gitarrer. bra musik bra serier bra vänner.. de är baara viljan som är lite för halvhjärtad.. oki.. sov gott fan nu gör ja annat

lördagkväll 23 MONSTER

lördagskväll..
tog en promenad. gick in i några affärer med stora sedelbuntar i min högra byxficka.
sicken miss. hade inga planer på att handla nåt, men nu har jag köpt rätt onödiga saker såsom hudkräm, energidryck av alla möjliga märken, rutade block, rostad majz(?), tugguminnn och två böcker.
hjärnan går mycket finare nu. hackar inte så mycket och hela jag spinner som en katt.
ute var det halvdystert och kallt fan.. var förföljd av två jag vet inte vad som var i båda affärerna ja var i.. fåglarna i träden kraxade om något jag vet inte vad. tänkte på sopptipp. här i källarens mörkare delar har jag tänt värmeljus men smöörgåsarna de vet allt sin plats i byrån. stackars dem. men har tänkt offra dem till gud vid midnatt.
"provläste" mia törnbloms självbigrafi Så dumt! igår. tyckte fan den verkade bra blev sugen på att fixa den. så hitta ja den idag å tänkte de är väl liika bra. för jag är fett rik nu i början av månaden. iofs har månaden inte börjat än. men jag är en sund man i en utslagens gris kropp. lika bra att passa på köpa vettiga saker ifall helvetet snart släpps lös eller vem vet, kanske aldrig vaknar upp imorrn.
den andra boken var Brev till samhället av Erik Ericcsson. skratta massa när ja läser i den, har inte gjort de sen någon skruvad bukowski novell. fett niiice. jaja snart blir det mat men en kristen familj. det är dem inte men det kan kännas så. jag tänker på flytten plus att jag känner mig smått svinig för jag inte reste in till vännerna i byn idag. men pallade inte. jag vet inte hur man gör! eller jo jag vet allt men snart dags för flytt så vi kommer få tid.. ja lovar. inte nåt. vet hur de kan sluta. men tänka positivt dricka energydrick stället för sprit.. läsa eller se på film. sms terroriesera eller bli terroriserad. hi hi hi lagom knas men det känns bra ändå.. bygga opp ..
håller på med en låång lista av alla bra böcker jag har köpt på sistonde och lägger upp recensionerna me. antagligen inte på blogg.se för här ser ingen dem ändå. fint väder dock längtar jag till vår sommar sol. gärna öl i parken men det får vi tänka efter lite före om. isf kan de lika gärna gå ner några sobril och lite pulver me. vem vet. så bättre chilla och försöka bestämma sig hur man vill ha fortsättningen. muu

LÖRDAG 23 JANUARI. TRÖG Å ESCAPE. INBJUDAN

DET ÄR KLART ATT JAG HAR TÄNKT, OCH FUNDERAR PÅ ATT DET BARA ÄR MASSA WHINE PÅ DENNA SIDA. MEN MEN PALLAR INTE SKRIVA SÅ OFTA OCH DE ÄR MEST DÅ JA SKRIVER NÄR JAG ÄR KOKOBÄÄNG.. HUVUDVERK IDAG NÅGON SNODDE MIN FRITID LÖRDAG Å SMYGER RUNT SOM EN KATT I KÄLLAREN VILL INTE MÄRKAS AV! IDIOTER ELLER KANSKE FINA SNÄLLA MÄNNISKOR SOM RINGER EN MASSA VID HALVNIO EN LÖRDAGSMORGON!
I MIN KLÄDBYRÅ LIGGER DET EN FRUSEN MACKA MED SMÖR PÅ EN TALLRIK, EN HALVTOM FLASKA LIME KONCENTRAT OCH EN EXPLORER FLASKA. JAG LYSSNAR PÅ SVENSKA AKADEMIN, SLAPP OCH UNDRAR VAD JAG SKA GÖRA IDAG. IKVÄLL. ÅKA TILL BYN JAG HAR INVITES MEN KANSKE INTE SÅ SMART. MEN ÄNDÅ KANSKE LIKA BRA ATT KOMMA IN I ETT ANSTÄNDIGT LIV CHARGÅNGEN(?) FÖR FLYTT LÄR DE VÄL BLI SNART ÄNDÅ. DET VET JAG DOCK INTE FÖR FÅR REDA PÅ DE INNAN NÄSTA FREDAG KAN BLI BEHANDLINGSHEM! SYND ATT JA VAR LITE LAGOM FÖRSTÖRD PÅ FÖRRA MÖTET OCH BERÄTTA MASSA OM DE SENASTE MER INTENSIVA ÅTERFALLET. JAG SOM EGENTLIGEN HELST VILL FLYTTA TILL BYN HÄR BORTOM KRÖKEN..
JAG HAR FÅTT EN MASSA BRA BÖCKER PÅ POSTEN! HANDLAR NÄSTAN BARA OM MISSBRUK ALKOHOLISM OCH KNASIGA SAKER, MEST SANNA HISTORIER. PLUS NÅGRA JA HITTAT PÅ ANDRA HAND AFFÄRER PLUS BOKHANDELN. SJUUUKT MKT BÖCKER HAG JAR NU TILLS JA FLYTTAR. BUNKRAR UPP. SPELAT GITARR MED. OJ JA TÄNKER IBLAND JA KANSKE ÄR LITE BEROENDE FÖR JA KÖPER NÄSTAN BÖCKER VARJE GÅNG JAG GÅR UT.
JAG TÄNKER PÅ HUR DUMT DET ÄR ATT DRICKA NÄR MAN BOR SÅ HÄR OM MAN BLIR SOM MIG. BLIR SÅ MKT SMYGANDE OCH SOM OM MAN SKÄMMS FÖR VEM MAN ÄR NÄR MAN INTE HAR SAKER PÅ INGÅNG.
AJA ALLT HAR SIN TID NU SKA JA FÅ LÄRA MIG ATT JAG KANSKE INTE BORDE DRICKA ÄNDÅ..
JAG HAR NALTREXOL(?)GAMLA REVIA SOM SKA DRA NER SUGET Å GÖRA MAN BARA VILL TYP DRICKA TVÅ GLAS KANSKE PÅ ETT FESTLIGT TILLFÄLLE MEN DEM PALLAR JAG EJ TA!
EGENTLIGEN VAR DET ONÖDIGT ATT KÖPA DENNA GÅNG FÖR HÅLLT UPP SÅ LÄNGE Å HAR SUNDA VÄRDERINGAR OCH BLA BLA BLA.. MEN HADE FÅTT PENGAR Å BANKOMATEN LÅG NÄRA SYSTEMET. SEN NÄR JAG VÄL VAR INNE SÅ.. NÅ.. JAG ÄR HUNGRIG INTE ÄTIT FRUKOST ÄN KLOCKAN ÄR SNART TVÅ OCH JAG ÄR EN GÖDGRIS SOM ÄTER MYCKET NU FÖRTIDEN. JAG SKA FAN TA TILLBAKA DET SOM ÄR MITT. MITT KÖK HOS EN FRÄMMANDE FAMILJ DÄR DET HÄNDER MASSA VANLIGA SAKER SOM JA INTE PALLAR JA VILL HA KNAS OCH SÅNG OCH HÖGLJUDDA LUSTIIIGHETER.. OOPS

FREDAG DEN 22:E JANUARI

BARA DRUCKIT TYP TVÅ ÖL SEN DEN 4:E.
IDAG FREDAG Å FÅTT MINA PENGAR.. IBÖRJAN VAR DE KUL NU ÄR DET DRYGT. JÄVLA DRYGT AZZZÅ. ÅHH


15 JANUARI

JAG GICK OCH LA MIG TIDIGT RUNT 00:00 NU ÄR KLOCKAN 01:33 JAG LÅG OCH TÄNKTE PÅ BEHANDLINGSHEMMET PLANERAT ATT JAG KOMMER ANTAGLIGEN INTE IN SÅ DE GÖR JA VÄL INTE DÅ. SÅ TOG DE SISTA ÖLEN UNDER SÄNGEN OCH SLÄNGDE NYKTERHETEN SEN DEN 4:E I SJÖN. IFALL JA KOMMER IN TACKA TA EMOT IFALL INTE FLYTTAR JA TILL ANNAN BY LEVA LIVET TA TILLVARA PÅ ALLT..
FAN INFALL HITTA NESSESÄREN FRÅN SISTA RESEN PILLER OCH PÅSAR FANNS KVAR. IMORRN UPP VID ELVA FRÅGETECKEN PÅ FORTSÄTTNINGEN
utan kapsel till pulverformen för snabbheteten skull? måste hinna sova 8 timmar

14 JANUARI 2010

SVÅRT ATT SOMNA. VAKNAR GÅR UPP HALV ELVA SPELAR GITARR SPElaR GITARR BORSTAR TÄNDERNA VÅGAR INTE GÅ UPP STANNAR FRAMFÖR DATORN TILLs NU. PLANERA. HAR QUEST SKULLE TILL ÖPPENVÅRDEN OCH FÅ FRAM NÅN INFO SAS DET. TA TAG I DET IDAG ELLER IMÖRA KANSKE. SICKEN LIRARE.

palla dissen jag tar hissen ner till undejorden bakom kullissen ingen ser alla bara ler å ingen hör men det är precis som det bör. new year och duktig som jehova men efter flytten passar han micken hamnar i gamla mönster blev som ett monster once again tyvärr hjärnsubstans upppblandat med honoung gör mig till allt annat än konung. eller tvärtom boom boom chilla

13 JANUARI 2010

JAG BLEV FÖRBANNAD I DRÖMMEN MEN SEN VAKNADE JAG LEKTE MED KATTEN BORSTADE TÄNDERNA. BLÅBÄRSSOPPE OCH BRÖD.
SITTA FRAMFÖR DUMBURK TILLS 13, CYCKLA TILL BEROENDEENHETEN.
PRATADE OM NYÅR HUR MITT FIRANDE GICK, GICK DET SOM VI HADE FÖRSÖKT PLANERA?
FYLLAN RÄTT LUGN JAG SA. MEN EGENTLIGEN TIO DAGAR LÅNG, NÅGRA GRAM TJACK LITE BENZO OCH NÅGRA JOPPAR - SOM JAG TÄNKTE HJÄLPA TILL ATT RÄDDA.
BRING ME BACK TO LIFE. FORTSÄTTNING MED NYKTERHETEN(ATT VARA MED I MATCHEN IGEN) DETTTA ÅR.
PLANERA FÖR FLYTT. FÅR REDA PÅ OM JAG KOMMER IN PÅ BEHANDLINGSHEM PÅ FREDAG. ONSDAG IDAG. ELLER OM 10 MIN TORSDAG.
SNÖ UTE. KALLT UTE. KALLT INNE I MIN KÄLLARE. TUR ATT JAG HAR SOCKOR OCH EN HJÄRNA FULL MED HONUNG NÄR JAG FÖRSÖKER. BARA UPPSTRESSAD TILL TUSEN, TYVÄRR. SVÅRT FALL DOKTORN GRÄT.
PISSADE RENT - JA DU "MYSBRUCKKER"(mei)- DU HAR JU ALDRIG HAFT NÅGRA PROBLEM MED DET DÄR SEN DU FLYTTADE HIT.. NÅJA JAG HAR LYCKATS HAMNA SOMEWHERE IN BETWEEN JAG ÄR HUNDRA FEMTIO ÅR MEN ÄNDÅ TOLV.. VÄRDELÖS HELT UNDERBAR.. FÖRSÖKER FYLLA UPP DE MATERIELLA FÖRÅDEN OCH SJÄLVFÖRTROENDE OCH BYGGA UPP MIN FYSIK MENTALA HÄLSA INNAN JA FLYTTAR. FÖR SEN VET MAN ALDRIG HUR DET SLUTAR. JAG TÄNKER ANVÄNDA TIDEN TILL NÅGOT DET ÄR DET ENDA JAG VET. ANTINGEN NÅT KUL NÅT TRÅKIGT NÅGOT ONÖDIGT ELLER NÅGOT FOLK SKULLE VILJA DÖ. GIFTA MIG.
JAG BORDE BÖRJA SKRIVA I MIN DAGBOK IGEN KOM JAG PÅ HELA HUVUDET ÄR FULLT MED SAKER OCH JAG VET ATT CAPS ÄR STÖRANDE MEN JAG KÄNDE FÖR ATT SKRIKA ELLER SLÅ PÅ MIN VÄN SOM KOMMER NER IBLAND KATTEN GILLAR BARA ATT BUSA IGEN, ATT HAN RIVER MIG HAR INTE MED ATT JA BEHANDLAR HONOM ILLA, FÖR NI SKA VETA, KATTEN ÄR EN AV MINA ENDA VÄNNER JAG HAR I DENNA HÅLA. VISST GILLAR JAG SKOG OCH MARK ALLTID MEN DETTA BÖRJAR FÅ MIG ATT VISSNA. JAG KUNDE LETAT INOMBORD MEN JAG KÄNNER MIG UNG OCH VILL UT HITTA PÅ BUS ELLER TÄNDA PÅ HUS. USCH MICRON PIPER PAJEN ÄR KLAR MÅSTE ÄTA HORZ


RSS 2.0